Mielőtt fejest ugranál!

Okostelefonokra fejleszteni ma már szinte kötelező. Tényleg így lenne? Valóban nyitnia kell cégednek ebbe az irányba is? Hogyan döntheted el, hogy mire van tényleg szükséged és mi az ami csak porhintés?

Az okostelefonok megjelenésével szép lassan kialakult egy új szokás:

Ma már alapfeltétel, hogy egy cég legalább egy mobilra optimalizált weboldallal rendelkezzen!

Mindenki megállás nélkül nyomogatja a telefonját! E-mail, webböngészés, Facebook, játékok, zenehallgatás, filmnézés, fotózás. Egy olyan eszköz került az emberek kezébe, amin keresztül özönlik az információ! Ma már nem kérdés, hogy bármilyen információt megszerezhetünk a telefonunkon keresztül, sőt: Egyenesen bosszantó, ha egy kérdésre nem kapunk azonnali választ!

Céges mobil stratégia

A kérdés, hogy a Te céged mivel szolgálja ki ezt az információ éhes tömeget? Mobilra optimalizált weboldalt szeretnél? Esetleg egy App Store-ból letölthető alkalmazást? Melyik a megfelelő választás?

Felállni a rajtkőre

Az első és legfontosabb lépés: Megjelenni!

Ezt már egy minimális költség ráfordítással megteheted, mindössze egy mobilra optimalizált weboldalra van szükséged. Bármennyire is meggyőzően próbálnak rávenni, első körben ne akarj ennél többet! Amennyiben nem egy minden részletében kidolgozott, komplex mobil stratégiát akarsz megvalósítani (a hozzá kapcsolódó többszázezres, milliós ráfordítással!) , az első lépésed csak annyi legyen, hogy megjelensz ezen a területen és figyelsz, adatokat gyűjtesz!

Miért fontos ez?

Manapság a mobilokra történő fejlesztés nagyon trendi dolognak számít. Azonban súlyos százezer forintokat dobhatsz ki az ablakon azzal, ha nem a megfelelő irányba indulsz. A kezdeti lelkesedés nagyon jó, azonban információk nélkül nehéz jó döntéseket hozni! Te sem szeretnél egy olyan alkalmazást a telefonodon tudni, aminek aztán semmi haszna, igaz?

Tehát az első lépés:

Elkészíttetni céged első mobilra optimalizált oldalát!

Teendők

A Code Systems küldetése, hogy a mai mobil technológiai zűrzavarban rendet teremtsen és mindenki számára érthető, használható megoldásokat készítsen.

Ezért hoztuk létre SmartStart csomagunkat, mellyel céged mobil megjelenését kívánjuk megteremteni.

A csomag a következőket foglalja magába:

  • Céged mobilra optimalizált oldalának elkészítése.
  • Tematikus katalógusunkba történő regisztráció.
  • A Code Systems belső reklámfelületein történő megjelenés.
  • Technikai segítségnyújtás a beüzemelésben.
  • Ügyfélportál, amelyen keresztül oldalad statisztikáit böngészheti.
  • 5% kedvezményre jogosító kuponkód, melyet minden további megrendelésekor felhasználhatsz!
Érdekelnek a részletek?

Kérjük, az alábbi űrlapot kitöltve add meg elérhetőségedet, ahova elküldhetjük a részletesebb leírást tartalmazó anyagunkat, amelyben bővebb információt találsz a csomagról, a megrendelés menetéről és a csomag áráról. Ez utóbbin garantáltan meg fogsz lepődni! (Természetesen jó értelemben! :) )

 

 

Cég és mobil

Szakmai hírlevél KIZÁRÓLAG cégtulajdonosoknak! Ha érdekelnek azok a mobil megoldások, technológiai újítások amelyek segítségével céged értékesítése, marketingje tovább finomítható, iratkozz fel hírlevelünkre!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*

Kövess minket!