Referenciák

Milyen megoldásokat készítünk? Mobilra optimalizált weboldal, webalkalmazás (webapp) vagy natív alkalmazás? Ezen az oldalon bemutatunk néhányat eddigi munkáinkból.

Hellinger-terapia.hu - mobilra optimalizált weboldal

Mobil látogatói nem az asztali weboldalára kíváncsiak, készíttesen mobilra optimalizált weboldalt!

"Mobil jelenlét" - ez volt az elsődleges fókusz, amikor a hellinger-terapia.hu oldal optimalizálásának nekiláttunk. A cél az volt, hogy a terápia iránt érdeklődők az asztali gépes verzió helyett egy olyan oldalt találjanak okostelefonjaikon, amely segíti őket a konzultáció helyének könnyű megtalálására, illetve könnyen tudják felvenni a kapcsolatot a terapeutával. Emellett fontos cél volt, hogy mindezt a lehető legköltséghatékonyabban tegyük - ezért is esett megrendelőnk választása SmartStart csomagunkra.

A megoldás platformfüggetlen, tehát minden okostelefonon működik.

Herbodent - Mobil webalkalmazás (webapp)

Herbodent - Webes alkalmazás!

Fogászati nagykereskedés számára készített webes alkalmazás. A cég partnerei találnak az alkalmazásban speciális információkat, termékleírásokat, mindezt könnyedén, a mobiltelefonjukon böngészve. Elfoglalt, rohanó életvitel mellett így kényelmesebbé válik az információszerzés, remélhetőleg sok partnerük életének egy részét sikerült ezáltal egyszerűbbé tenni.

A megoldás platformfüggetlen, tehát minden okostelefonon működik, a program ikonja a telefon képernyőjére helyezhető, onnan indítható.

hoZka - iPhone alkalmazás

Egy pici hozamkalkulátor... :)

Célja egy végletekig leegyszerűsített hozam kalkuláció, gyors és effektív jövőérték számítással. Célunk a programmal az volt, hogy megmutassuk, iPhone rendszerre is pillanatok alatt lehet egyszerű, de hasznos alkalmazásokat fejleszteni.

A megoldás iPhone telefonokra készült, megtalálható az App Store-ban.

App Store vagy a Google Play a cél? Készíttesen natív alkalmazást!

Cég és mobil

Szakmai hírlevél KIZÁRÓLAG cégtulajdonosoknak! Ha érdekelnek azok a mobil megoldások, technológiai újítások amelyek segítségével céged értékesítése, marketingje tovább finomítható, iratkozz fel hírlevelünkre!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*

Kövess minket!