MEGIGEREM.HU

"A szó elszáll, az írás megmarad."

Az örökérvényű mondás különösen ígéretek esetén igaz. Megígérünk valamit, aztán vagy teljesítjük vagy nem. Illetve megígérnék nekünk valamit, aztán lesz, ami lesz. Oda-vissza érvényes dolog...

De mi lenne akkor, ha az ígéreteket nyomon tudnánk követi? Nem lenne nagyobb a pozitív értelemben vett nyomás akkor, ha tudnánk, ohgy nem dumálhatjuk ki magunkat? Vajon a notórius ígérgetők meg mernének ígérni valamit akkor, ha látjuk az eddigi "teljesítményüket"?

Erre a célra fejlesztettük ezt a webes rendszert.
Használata rendkívül egyszerű: Add meg az ígéretedet, a határidőt és annak a személynek az email címét, akinek az ígéretet teszed! Megkérheted persze te is egy ígérettevődet, hogy amennyiben valóban komolyan gondolja, rögzítse írásban is.

És egyszercsak elfekszik a határidő...
A rendszer pedig kérlelhetetlen, már küldi is az értesítést annak akinek az ígéretet tették: "Sikerült teljesíteni az ígéretet?" Egyszerű kérdés, egyszerű válasz.
Ezt a választ rögzíti a rendszer, így építve az ígérettevő megbízhatóságát, illetve fejlődési igényét.

Te elég bátor vagy írásban is ígéretet térni? Próbáld ki: www.megigerem.hu

 

Cég és mobil

Szakmai hírlevél KIZÁRÓLAG cégtulajdonosoknak! Ha érdekelnek azok a mobil megoldások, technológiai újítások amelyek segítségével céged értékesítése, marketingje tovább finomítható, iratkozz fel hírlevelünkre!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*

Kövess minket!