Rólunk

2007 nyarán az Apple megjelent okostelefonjával, az iPhone-nal. Aki a szakmában jártas volt, tudta, érezte, hogy itt valamilyen forradalmi változás fog történni. Ekkor - még alkalmazottként - elsődleges fókusz az új termék megismerése volt. Mindent tudni akartam róla és szerencsémre akkori munkáltatóm tulajdonosa is nagy fantáziát látott benne. Elkezdődött az iPhone-ra való fejlesztés.
Az akkori technikai lehetőségek mellett az elkészült programunk ténylegesen kuriózumnak számított a pénzügyi piacon, fényévekkel a konkurencia előtt jártunk. Hamarosan megjelent a Google is saját operációs rendszerével, az Androiddal és ekkor már nem volt kérdés: Ezek az eszközök fogják a jövőt meghatározni! 2010-ben már természetes volt nekünk az okostelefon és az azokra gyártott apróbb programok használata, amikor egy baráti beszélgetés alkalmával leesett: Kiaknázatlan lehetőség, hogy ilyen ismeretekkel nem lépünk ki a piacra és nem próbálunk meg saját lábunkra állni!

Több mint fél év - és rengeteg munka melletti fejlesztés - után 2011 nyarán megtörtént, aminek meg kellett történnie: Megalakult a Code Systems Kft!

Küldetésünk

Mivel alapvetően céges megoldásokat fejlesztettünk, nem volt nehéz dolog megfogalmazni a Code Systems küldetését:

"Mutassuk meg a lehető legtöbb cégtulajdonos számára az okostelefonokban rejtőző céges felhasználás lehetőségeit!" Rengeteg fontos információt, statisztikát lehet ezekkel az eszközökkel elérni, amik különösen fontosak lehetnek egy beruházási döntés meghozatalakor, egy napi forgalom ellenőrzésekor vagy akár egy külföldi tartózkodás közben felmerülő "Hogy áll a cégem?" kérdés azonnali megválaszolására.

Te ismered már ezeket a megoldásokat?

Nem? Akkor bízom benne, hogy hamarosan találkozunk - a cég küldetése végett én ezen leszek!

Filozófiánk

A hosszútávú partnerség az, amiben hiszünk. Csak olyan fejlesztéseket végzünk, amelyeket mi is szívesen fogadnánk, így könnyen előfordulhat az is, hogy egy megkeresés után egy olyan megoldást javaslunk, amin az eredeti elképzeléshez képest töredék nyereségünk származik. Miért? Mert azt gondoljuk, a partnerség erről szól! Nem az ügyfél pénztárcája a fókusz, hanem az elégedettsége! Hogy mindenki ezt mondja? Lehetséges. Mi azonban valóban ebben hiszünk és remélem, hamarosan Te is meg fogsz erről győződni!

Hasznos időtöltést kívánok weboldalunkon,

Lengyel Zoltán, alapító

Cég és mobil

Szakmai hírlevél KIZÁRÓLAG cégtulajdonosoknak! Ha érdekelnek azok a mobil megoldások, technológiai újítások amelyek segítségével céged értékesítése, marketingje tovább finomítható, iratkozz fel hírlevelünkre!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*

Kövess minket!