Sikernapló

Életünk egyik legfontosabb hajtóereje, hogy sikereket akarunk elérni. Ezek a sikerek teljesen szubjetívek, milliónyi úton keresztül érhetjük el, de vitathatatlan, hogy elérésükkor óriási boldogság- és elégedettségérzet tölt el minket.

Azonban a terület kutatói megállapították, hogy sikereinkre sokkal kisebb mértekben emlékszünk, mint kudarcainkra. Egyes kutatások egyenesen 1:11 arányt emlegetnek vagyis egy sikeremlék “felkutatása” során 11 kidarcunk is eszünkbe fog jutni...

Ezért személyi coachok, trénerek általában azt javasolják, hogy írjunk naplót, amibe felírjuk minden egyes sikerünket, majd később, amikor el vagyunk kedvtelenedve, szomorúak vagyunk, kapjuk elő és olvassuk vissza, hogy milyen csodás dolgok történtek velünk!

Az ötlet kitűnő, azonban egy komoly hátulütője van: Mindig, minden pillanatban velünk kell legyen a napló, mert vagy egy hirtelen jött sikert nem tudunk lejegyzetelni vagy egy villámcsapásként lesulytó letargia ellenszerét nem tudhatjuk magunk mellett.

Mobiltelefonunk azoban ma már szinte hozzánőtt a kezünkhöz, háttértára a világ összes könyvének elegendő lenne... Innen jött az ötlet, hogy egy telefonos app tökéletes megoldás lehet sikertörténeteink rögzítésére.

Ezzel az alapgondolattal álltunk neki a Sikernapló elkészítésének.

Mint minden ötletmegvalósításakor, itt is első a fejlesztési terv elkészítése volt. Meghatároztunk az alapfunkciókat, elkészíttettük a design tervet, felmértük a tárhelyigényt.

A fejlesztés során olyan megoldásokat alkalmaztunk, amik ma már alapfunkciók kell legyenek egy applikációban:

  • Facebook-kal törtenő regisztráció, így a belépés két kattintásból megoldható
  • Az Apple “Sign in with Apple” funkciója szinten beépítésre került, ami még a Facebook megoldásánál is szuperebb!
  • Push notification azaz olyan értesítés küldési lehetőség, amit a felhasználó akkor is megkap, amikor nem használja az appot. (Pl. így jelenik meg telefonod zárolt képernyőjén valakinek az üzenete amikor Messengeren rádír)
  • Szerveren tárolt adatok: Minden történet, amit a felhasználók rögzítenek biztonságos, titkosított csatornán keresztül egy szerveren kerül rögítésre, ahol biztosított a napi mentés, így adatvesztés nem történhet
  • Többnyelvű működés: Angol és magyar felülettel rendelkezik az app, sőt amíg Magyarországon Sikernapló néven található meg a Store-okban, addig angol nyelvterületen My Success Diary az app neve.

Egy igazán jó közösségi app széles körben elérhető kell legyen, ezért a fejlesztést mindkét platformra elvégeztük, az eredményt pedig iPhone-ra 2020 januárjától, Android-ra 2020 március közepétől Ti is elérhetitek.

 

Cég és mobil

Szakmai hírlevél KIZÁRÓLAG cégtulajdonosoknak! Ha érdekelnek azok a mobil megoldások, technológiai újítások amelyek segítségével céged értékesítése, marketingje tovább finomítható, iratkozz fel hírlevelünkre!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*

Kövess minket!